Habitat for Humanity Bulgaria
You need to install, upgrade or enable your Flash Player
Новини
Партньори
Сдружение "Самаряни"
 
Начало  »  Новини

Как да планираме бъдещето?

Имате ли представа какви са точните приходи и разходи на домакинството ви? Планирате ли в съответствие със сезоните? Взимате ли предвид специалните събития, които настъпват в семейството ви? Как спестявате и какви са финансовите ви цели? Финансовите умения за ежедневието не са нещо, което повечето от нас получават в учлище, но са задължителни за живота в модерния свят.

Като част от целта да подпомага семейства, които имат сериозни жилищни нужди, Хабитат България, с финансовата подкрепа на Глобалната програма за финансово образование на Фондация Сити (Сити Груп), предоставя обучителни семинари на семейства, които могат да кандидатстват за или са получили кредит от нашите партньори от Микрофонд. Програмата дава на участниците знанията, уменията и нагласите, необходими за възприемането на добри практики по отношение на приходите, разходите, спестяванията, заемите и инвестициите на едно домакинство.

От началото на 2009 година, нашият колега Андрей Врабчев отговаря за провеждането на семинарите за финансова грамотност. До момента е обучил групи от Разград, Сливен, Враца, Смолян и Благоевград.

Участниците в обучението считат темите за особено полезни в условията на днешната икономическа криза, както в лично, така и в професионално отношение, а сертификатът, който получават при успешното завършване на двудневното обучение е ценно допълнение към професионалното им портфолио.

 

 

« назад

 
Изработен от Сливен НЕТ; Програмиране от Христо Друмев.