Habitat for Humanity Bulgaria
You need to install, upgrade or enable your Flash Player
Новини
Партньори
Сдружение "Самаряни"
 
Начало  »  Новини

48 добри истории от общността

Истории за 48 “добри дела” пристигнаха на адреса на АГОРА до 20 февруари, когато изтече последният ден за кандидатстване за конкурс АГОРА 2011, който се организира в партньорство с Хабитат България.

Успешните инициативи, които тази година ще се състезават за наградата и отличията на конкурса, са най-разнообразни - свързани с: детски фестивални събития, нови пространства за култура, информационни и социални услуги, фестивали на танците, песните и храните, традиционни празници и пресъздаване на ритуали, екологични и туристически инициативи и не на последно място инициативи, свързани с деца и възрастни хора с увреждания.

Потвърди се фактът, че активни граждански общности има във всички краища на страната – от Свиленград до Вълчедръм.

В следващите дни десетчленното жури на Конкурса, в което Хабитат България участва със свой представител, ще разгледа кандидатурите, за да отличи 10-те най-оригинални и въздействащи, които ще продължат участието си във втория етап, където по време на официалната церемония ще представят на живо своята инициатива пред гостите на събитието. По време на награждаването, Хабитат България ще има честта да връчи отличието в категория "Най-продуктивно партньорство".

Официалната церемония за избор и награждаване на победителя в Конкурс АГОРА 2011 и отличаване на инициативите за особен принос ще се проведе на 15 март 2012 год. в хотел Дедеман Принцес, зала "Диамант", бул. "Кн. Мария Луиза" № 131, гр. София.

Дотогава оставаме в очакване на трудния избор на журито!

 

 

« назад

 
Изработен от Сливен НЕТ; Програмиране от Христо Друмев.