Habitat for Humanity Bulgaria
You need to install, upgrade or enable your Flash Player
Новини
Партньори
Сдружение "Самаряни"
 
Начало  »  Новини

Президентът Обама работи на строителен обект на Хабитат

В петък, 11 септември 2009 г., американският президент Барак Обама и съпругата му Мишел Обама работиха като доброволци на строителен обект на Хабитат във Вашингтон като част от събитията в Деня посветен на загиналите в служба на нацията. След обиколката на строителния обект, Президентът и съпругата му работиха рамо до рамо с доброволци от Habitat for Humanity AmeriCorps и служители на Habitat Вашингтон и боядисаха всекидневната в новопостроена къща.

 

„За нас е чест, че Президентът Обама и г-жа Обама прекараха част от Деня, посветен на загиналите в служба на нацията като работиха на обект на Хабитат”, каза Кент Адкок, Изпълнителен директор на Хабитат Вашингтон. „Посещението прави видими доброволците, които работят в партньорство с различните общности по цял свят и дава възможност на Хабитат да предлага достъпни жилища на нуждаещите се семейства.”

 

11 септември бе официално обявен за ден, в който се почита паметта на загиналите и се благодари на всички, които са работили за възстановяването след терористичните атаки на 11 септември 2001 година. На този ден хората по света се обединяват около идеята да извършат поне едно добро дело.

 

 

« назад

 
Изработен от Сливен НЕТ; Програмиране от Христо Друмев.