Habitat for Humanity Bulgaria
You need to install, upgrade or enable your Flash Player
Новини
Партньори
Сдружение "Самаряни"
 
Начало  »  Новини

Кампания за набиране на доброволци по проект със социална насоченост „Изграждане на четири жилища в град Костинброд”

Хабитат България, част от глобалната нестопанска огранизация Habitat for Humanity International, посветена на каузата за елиминиране на жилищната бедност, обявява кампания за набиране на доброволци в подкрепа на изпълнението на проект със социална насоченост. С помощта на редица държавни и корпоративни партньори, организацията започна изграждането на четири нови еднофамилни къщи, разположени на територията на град Костинброд. Жилищата, всяко от които е с разгъната застроена площ от 94 кв. м., са предназначени за млади семейства с непълнолетни деца и доказани жилищни нужди. Предвижда се изграждането на две от жилищата през тази година, а останалите две през следващата 2014-та година.

Целта на кампанията на Хабитат България е да осигури за по-голяма част от строителните дейности участие на местни и международни индивидуални доброволци, екипи от големи корпоративни компании, групи от ученици и студенти, което значително да намали разходите за труд по проекта.

Параметрите на кампанията за набиране на доброволци са следните:

Дейности:

- Товаро-разтоварни работи;

- Зидане с тухли Wienerberger

- Вътрешно/външно боядисване;

- Почистване на строителни отпадъци;

- Общи работи, зададени от строителните специалисти.

Период: (събота и /или неделя)

- I-ва група: 10.08 и / или 11.08

- II-ра група: 31.08 и / или 01.09

- III-та група: 14.09 и / или 15.09

Място: град Костинброд

Забележка: За всички доброволци проявили желание за съдействие организацията осигурява организиран транспорт от град София до град Костиброд, предпазна строителна екипировка (ръкавици, какси, маски за лице, очила и др.), застраховка, както храна и вода.

За да бъдат изготвени графици за работа е необходимо да ни предоставите точните дати, на които бихте желали да се включите като доброволец в кампанията. За целта, моля да се свържете с нас най-късно три работни дни преди избраната от вас дата, на електронен адрес: office@habitatbulgaria.org. За допълнителна информация можете да се обръщате към Хабитат България на телефон (02) 983 24 10.

 

 

« назад

 
Изработен от Сливен НЕТ; Програмиране от Христо Друмев.